HTML

Új vitamin, új érzés

2008.08.08. 13:10 :: Varázsmogyoró

Tegnap PicurAnyu pozitív tapasztalataira hagyatkozva megvette nekem az én párom a Hipp Natal-t. A DM-ben az eladónők végig pásztáztak állítólag mindent, de nem találtak semmi ilyesmit. Ekkor férj csalódva és szitkozódva a kijárat felé indult, mikor a biztonsági őr kérdésére, hogy miért morog közölte, hogy mit keres. Az őr megmutatta, hogy találja és így lettem én az új vitaminbomba boldog tulajdonosa. (Biztos az őr felesége is terhes :-D)

Kipróbálásra a mai napot jelöltem meg. Reggel még nem mertem próbálkozni, mert féltem, hogy ha nekem mégsem olyan jó mint mondják, akkor mégsem kellene telehányni az irodát. :-) Úgyhogy a nagy pillnat a ma délután lesz!!!

Aki olvasta régi blogomat az tudja, hogy egy barátnőmék is próbálkoznak hónapok óta, és most írta a hírt, hogy 3 napja késik. Ő olyan óramű féle, tehát lehet kezdeni reménykedni. Olyan jó lenne!!! Bár ő ha elmúlik az első pár hónap rohan táppénzre, mert a férje egy másik városban lekik és ez lenne az  indok amivel el tudna szabadulni a munkahelyéről és végre úgy élhetnének mint egy boldog család.

 <Ezt a bejegyzést még Pénteken írtam, de ezek szerint még tanulnom kell az "élesítést" :-(((>

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr28606711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2008.08.12. 09:48:59

Kíváncsi vagyok, neked be fog-e jönni. :)
Barátnődéknek pedig nagy drukk!
süti beállítások módosítása