HTML

A több idő, szinte még kevesebb

2008.09.09. 12:44 :: Varázsmogyoró

Mióta itthon vagyok szinte semmire nincs időm :-)

A gépem talán már lassan lassan összeáll, így fogok tudni gyakrabban jelentkezni.

Próbálom utolérni magam azokkal a dolgokkal amiket már hónapok óta halogatok. Tegnap például állatorvosnál jártunk egy egész  állatsereglettel, 4 macsek és a Blöki lett beoltva, féregtelenítve, bolhátlanítva... átvizsgálva alaposan. Potom  21,000 HUF-ért!!!

Ma tartjuk Poronty szülinapját. Reggel óta főzök, meg tortát díszítek, terítek, lufit fújok, rendet rakok...stb. Remélem el lesz ragadtatva a kisasszony a dologtól.

Szombaton szűken (4-esben) ünnepeltünk. Sajószögeden voltunk a KRUMPLI Fesztiválon. Igazán várakozáson felüli volt. Apa szatmári szilvapálinkát kóstolt, Poronty pónizott, légvárazott, ebédeltünk... stb. Vettünk fincsi cukor és tartósítószer mentes lekvárokat, amikből itthon a héten finomabbnál finomabb sütik meg lekvároskenyerek készültek. Most ettem életemben szerintem először SOM lekvárt. Állítólag nagyon magas a vastartalma, ezért kismamáknak nagyon ajánlott.

Öcsi jól van, esténkét mocorog, de nagyobb rúgásokat csak ritkán kapok. Porornty minden este bekeni a pocakomat. Testápoló + Levendulaolaj (olyan jó illatunk van tőle :-D)

Múlt csütörtökön Ónodi vásárban voltunk anyával meg a szomszéd lánnyal. Alig vettünk valamit, de nagyot bámészkodtunk, meg végigjáruk az állatvásárt is!!

Nagy hír van a szomszédban: A szomszéd fiú friss barátnője babát vár. Lesz a szomszédban is egy csöppség aki nagyon hasonló korú lesz mint Pötty. :-)))) A fiatalasszony pont annyi idős mint én, de már van egy 8 éves kislánya az előző házasságából, azt mondta most még bevállal egyet, mert remekül megvannak. Fél év után mondjuk nem csoda :-) Nagyon örülök neki, mert a csaj normális, kedves... jó, hogy lesz baba a közelben.

A lakás kezd rendeződni, fura, hogy rend van :-) Persze mikor Apa meg Poronty hazaér, pillanatok alatt visszaváltozunk a régi kupis lakássá, de ki bánja, majd a délelőttöm megint azzal telik, hogy pakolásszak. Szinte minden nap főzök, meg sütök. Ennyit nem ment a sütő évek óta. (kalács, máglyarakás, lasagna, torta...stb)

Péntekre berendeltek dolgozni. Egy heti melómat kellett letudnom egy nap alatt. Borzalmasan kifárasztott. Este 6-ra értem haza, hulla fáradtan. Reméálem ezt nem vezetik be rendszeresen. (Ja és ingyen melóztam, de egy alkalaom ok, de ha kellek többször, akkor kerek érte fizut, ingyen nekem se dolgozik senki :-O)

Hát , röviden ennyi. Ígérem gyakrabban jövök ezentúl!

Régebbi fotó:

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr86655340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pannaa · http://kapaszkodjminimano.blogspot.hu/ 2008.09.09. 16:30:13

Szia! Panna* vagyok, miniManó anyukája. Az előző blogodat is olvastam az első bejegyzéstől kezdve. Veled izgultam végig a teszt eredményét :)Gratulálok, és várom a folytatást! Porontynak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!

Niki- picurAnyu 2008.09.10. 10:34:37

Kicsilánynak boldog szülinapot! :)
A 20. heti pocakfotód pedig nagyon csini. ;)
Amúgy nálunk is csak este indul be Kristóf, remélem születésük után erről leszoknak. :)))
Szomszédnak gratula, nálunk 2 baba született 1 hónapja, szóval, ha úgy nézzük, Kristóf korosztálya lesz, mind a 2 csemete. Az egyik kislány, a másik kispasi. ;)

Hanna30 2008.09.10. 11:09:00

Boldog születésnapot a Kislányodnak! Csodaszép a pocid! ;)

Varázsmogyoró 2008.09.12. 11:52:59

Köszönjük szépen a köszöntéseket. Nekem fura a pocakom, mert Poronttyal sokkal kisebb volt, most meg olyan úszógumi jellege van :-)))
süti beállítások módosítása