HTML

Poronty kicsit beteg, készülünk mi is

2008.11.07. 10:11 :: Varázsmogyoró

Sajna Poronty kicsit megbetegedett. Orrfolyás, köhögés. Láza nincs, de elesett volt, meg alig evett. Már jobban van, de nem nagyon tudtam mellőle mozdulni.

Mikor jobban lett, nekiláttunk a fészekrakásnak. Vettünk egy szép új szőnyeget ami majd Porontyé lesz, de amíg most új addig Öcsi fog "rajta" szopizni, azaz este mikor sötét van és hideg ne a parkettán kelljen mezitláb riszapartyt tartani, hanem a pihe puha szép szőnyegen fogok büfiztetni meg járkálni. Anno Poronttyal is így volt, de az a szőnyeg azóta más funkciót tölt be, faliszőnyegként virít a maga cuki mintájával a gyerekszobában.

Beszerzünk egy fürdőszoba tükröt, mert a régi már 10 éves volt, meg Gil túl magas hozzá én meg túl alacsony, így igazán senkinek nem volt tökéletes. Hozzá passzolós folyékonyszappanadagoló, ami falra szerelhető így nem fog leborulni a csapról :-)

Poronty kapott új TV-t a szobájába, hogy ha Öcsi meglesz akkor P.-t bent tudjam néha tartani a "helyén", meg ha én szoptatok vagy altatok akkor "csendesebb" legyen. Nagyon boldog volt, hogy neki nem kell híradót néznie. Persze azért majd korlátozom a napi TV-zést, mert ha tehetné egész nap előtte ülne.

Új karnisok. Szép eloxált, tollhegy végekkel...

Kell meg egy halom tapéta, meg festék, meg cicaajtó a garázsra, hogy Riasztót ki tudjuk mostmár végleg paterolni, mert még mindig bent alszik. Beltéri ajtók (már kinéztük őket, de 4-5 hét mire megjönnek) Nem szeretnék karácsonykor falatbontani meg festeni :-((( Így még próbálkozunk Pesten, hátha ott van raktáron.

MÁS:

Megjavították a mosogatógépemet. Potom 17.000 HUF!!! Pont most mikor annyi kiadásunk van :-(((( A mosógépet megnézték és közölték, hogy csapágyas. 14.000 HUF lesz. Öröm a háznál. Karácsony előtt tökéletes pénzköltési lehetőség. Remélem a hűtő bírja még egy darabig.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr36755349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2008.11.07. 16:37:55

Porontynak jobbulást!
Látom nálatok is szép sorban mindig van valami "kis öröm". :S
süti beállítások módosítása