HTML

Itthonaludtunk!!!!

2009.01.01. 17:52 :: Varázsmogyoró

Szilveszter estére annyira sikerült rendbetenni a lakást, hogy lehessen fürdeni, enni, aludni. Másra nem is volt szükségünk. :-) Annyira jó volt a saját helyemen aludni.

Igaz még sokminden nincs a helyén, de már látszik a fény az alagút végén. Ha Öcsi úgy döntene, hogy megszületik, már akkor sem lenne ok a pánikra, mert pár nap alatt mindent rendbe lehetne tenni. Még egy klassz függöny hiányzik a nappaliból, meg a karnisok sem foglalták el a helyüket, küszöbök kellenének, de ennél nagyobb bajunk sose legyen. A virágok lezuhanyoztak szépen sorban, mindegyik megkönnyebült a nagy portól. Az étkező rendben, meg a hálószoba is. A konyha és a nappali még csak félig. Poronty szobájában még ablakot kell pucolni, de sötétben és hidegben ezt még nem tettem meg, majd holnap.

Már elhasználtunk több guriga papírtörülközőt, egy flakon felmosós izét, bútorápolót, fertőtlenítőt és az elkövetkező napokban valszeg éjjel-nappal menni fog a mosógép.

Gil ma felszerelte az új csengőnket. Nagyon szupi, hogy megtudom kérdezni ki jött???? Még a belülről nyitás funkció nem müxik, de majd tavasszal az is meglesz.

Voltam Nst-n. Öcsi aludt szinte végig, ezért a néni próbálta szó szerint felrázni!!!!! Kisebb-nagyobb sikerrel, mert mindig visszaaludt :-D Most nem volt jellemző a méhtevékenység, ami jó, mert a múltkor kicsit megijedtem, hogy nagyon közel a vég! Szerdán Uh és NST újra, mostmár lesz dokim is. Töltögetem a magzatmozgásos táblázatot, amivel nagyon egyszerű a dolgom, mert ha az oldalamra fekszem Öcsi beindul és pillanatok alatt lemozogja a 10-et. :-)

Ami mostanság zavar, hogy csak keveset tudok egyszerre enni, mert különben minden a torkomban van. 10 plusz kilónál járok :-) Érzem, hogy közeleg a vég és amennyre várom, hogy láthassam a kicsi fia, annyira sajnálom is, hogy "elmúlik" a pocakom, meg ez a mocorgás ami néha már fáj, de azért nagyon jó!!!!!

Már csak 22 nap van hátra!!!!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr46851899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2009.01.01. 18:57:50

Nem sokára kiléphettek végre a fényre. :)
Kristófot is szó szerint fel kellett rázni, néztem is nagy szemekkel a szülésznőre, ahogy megfogta 2 oldalt a hasamat, és egyszerűen rázni kezdte. :))
Már nincs sok hátra. :) Hamarosan a karodban tarthatod. :)
Amúgy még mindig Peti? ;)
süti beállítások módosítása