HTML

Ha benézek mindenkihez...

2008.10.08. 13:59 :: Varázsmogyoró

...akkor nincs időm írni. Ha írok akkor valakiről lemaradok :-((((

Ma védőnéni progi volt. Nagy értelme nem volt. Irány a háziorvos, ő ír fel beutalót cukorterhelésre. Pénteken Uh!!!! Nagyon várom.

Szombaton óriási vendégségünk lesz, már arra készülök, takarítok. Potom 30 fős csapat lesz nálunk. A menü már összeállt a fejemben, erre ma nem kaptam csirkecombot :-( Azt mondták, hogy holnap. Majd Gil-t  ráuszítom, mert minden nap nem rohangálok a városba.

Alakul Berni szobája. Kapott hétfőn két komódot, már az egyik össze van rakva és be is pakoltam. Sokkal kisebb mint a miénk, alig fér bele ruha, de "sajna" kell a hely kistesónak!!!

Jövőhéten pénteken, CSAJBULI!!! Négyünk közül ketten terhesek vagyunk, a másik "kettőnk" most tervezi a folytatást. Nagy röhögésre ad okot, hogy valamelyikünk mindig terhes vagy szoptat, ezért babazsúrokat rendezünk, nem olyan rendeset mint régen. Tudtunk mi adni az élvezetnek, most meg csak olyan öregesen..... de így is nagyon várom már.

Gil leszavazta a nehezen "megszült" Lénárd nevet. Kinevetette, azt hitte hülyéskedek, hiszen embert így nem hívnak. Aztán látta rajtam, hogy komoly volt és visszafogta magát, de megvétózta. Eddig a Vétó a legjobb! (Phoebe után szabadon(Jóbarátok))

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr11703361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2008.10.09. 11:29:33

Drukk a Szombathoz. :)
Szerintem nincs semmi baj a Lénárd névvel. ;) De a Vétó nagyon király. :))))
süti beállítások módosítása