HTML

17. héten tartunk

2008.08.18. 09:53 :: Varázsmogyoró

MAMA A méh most körülbelül a szeméremcsont és a köldök között félúton helyezkedik el. A megnövekedett vérmennyiségnek tudható be, hogy az egész szervezetben fokozódik a kiválasztás. Így, ha erősebben izzad, eldugul az orra (állandóan be van dugulva :-(), vagy erősebb a hüvelyi folyása (no meg ez is van), ne aggódjék, ezek a panaszok a baba születése után elmúlnak.

BABA A baba bőre alatt ún. barna zsírréteg rakódik le, a terhesség végére ez teszi ki testsúlya 2-6 százalékát. Ez segít fenntartani a születéskor a testhőmérsékletüket. A kicsi súlya ilyenkor körülbelül 142 gramm, ami azt jelenti, hogy már nehezebb, mint a méhlepény. Ebben a szakaszban nem alakult ki semmi új a babán. A hangos kinti zajoktól összerándulhat a kicsi. Nem megyek rock koncertre mostanság!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr54620849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása