HTML

Egyszerű hétvége

2008.09.21. 18:08 :: Varázsmogyoró

Most valahogy mindkét napra jutott program bőven.

Szombaton Gil szüleinek látogatása (egész napos progi a szülinapok miatt), vasárnap Anyáék és a szomszédék jöttek körömpörkölt bulira. Gilt berendelték dolgozni estére kicsit :-( Poronty már lefürdött, mert holnap ovi és most kitalálta, hogy "csavarincsuk" be a haját. Mókásan néz ki szivacscsavarókkal a fején így 4 évesen. Képet mingyá készítek és teszek fel.

Holnap lesz a 7. házassági évfordulónk! Remélem nem lesz nehéz év ahogyan azt a 7.-re jósolni szokták. (Remélem Öcsi elterelni a figyelmet a nehéz időszakokban :-D)

Egyébként most tök jól vagyok, Pötty sokat mocorog, ma apukám is érezte rendesen. Azt mondta, hogy lassan akkorát rúg, hogy leesek a székről. Ízlett neki a pöri valszeg azért indult be ennyire, mert alig marad helye mozogni annyit ettem.

Holnap megyünk a macskákkal oltásra, imádkozom, hogy ne essen, mert nincs kedvem szärrá ázni, meg vizes macskákat oltatni.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr10674511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2008.09.23. 11:04:45

Gratula a 7. évfordulóhoz. :)

Niki- picurAnyu 2008.09.29. 11:49:04

Hahó! Hogy vagytok? Minden Ok?
süti beállítások módosítása