HTML

Van neve a gyermeknek

2008.11.09. 22:16 :: Varázsmogyoró

Hosszú vívódás és több lehetőség közül, (talán) befutónak látszik a: DÁVID

Volt amit a család vétózott, sokat én, Gil csapong... Poronty beleszerelmesedett rögvest mikor kérdeztem. Tetszik, hogy nem lehet agyon becézni. :-)

Név jelentése:
Kedvelt, szeretett, egyesítõ

Név eredete:
Héber eredetû

Név elemzése:
A Dávid név olyan személyiség kialakulását támogatja, aki gyakorlatias, és képes nagyon keményen dolgozni. Figyelmét elsõsorban a technikai és a tudományos dolgok kötik le, sokkal inkább reál gondolkozású mint humán. Kissé szkeptikus az életszemlélete, és igyekszik mindent gyakorlatiasan megközelíteni. Céljai elérése érdekében igen türelmes és kitartó. Kedveli a saját ötleteit, de ezt mások olykor félreértik, és nehezen osztják meg vele saját elképzeléseiket.

Becenevek:
Dávidka, Dodó, Dodi

Az egyetlen "hiba", hogy a fő névnapja december 30-án van. Elég közel a szülinaphoz, szilveszterhez. Akkoris eddig ezek a legkisebb problémák amik egy névvel kapcsolatban felmerültek. :-D

A teste ilyen lesz, ez már tuti, mert már most olyan ereje van, hogy néha szisszenek egyet :-) Eddig ha Gil simogatta megnyugodott, mostanság meg beindul neki ezerrel. Ekkor ő jót röhög, majd alszik, én meg "ott maradok" egy icergő ficergő kölökkel a hasamban. (ennél nagyobb bajom sose legyen)

 {A névváltoztatás jogát továbbra is fenttartom!!!!!!}

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr58759499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2008.11.10. 18:36:22

Nagyon szép név. :) Nekem a Dávidról egy volt osztálytársam jut eszembe, olyan jó "pasi" volt, hogy az valami hihetetlen. Úgyhogy a név kötelez. ;) Nagyon jó választás szerintem.
süti beállítások módosítása