HTML

29. héten túl

2008.11.10. 09:31 :: Varázsmogyoró

MAMA Ahogy a baba nő, úgy terebélyesedik a mama is. NO EZZEL NINCS GOND! Úgy érezheti, hogy a belső szervei teljesen össze vannak zsúfolva, ez így is van. A terhesség utolsó időszakának kényelmetlenségeivel a következők segítségével lehet megbirkózni: * Megfelelő testtartás * Helyes táplálkozás * Testmozgás * Pihenés (amikor csak lehet) A legtöbb kellemetlenség a derékfájással NINCS és a lábfájással NINCS kapcsolatos, valamint a tüdőbe jutó levegő mennyiségével. VAN Tarts ki, már nincs sok hátra :)! OK

BABA A kicsi már szorgosan készülődik a születése napjára. Már elkezdi szabályozni a testhőmérsékletét, és a csontvelő már tökéletesen termeli a vörös vérsejteket. Naponta fél liter vizeletet ürít a magzatvízbe. Az ön által észlelt mozgások ez idő tájt valószínűleg változnak. Valaha vad tornamutatványok tanúja volt, most, ahogy egyre kevesebb a hely, gyengébb mozgásokat észlel, inkább csak a baba a könyökét és a térdét. A baba súlya körülbelül 1,16 kilogramm.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr73759925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása