HTML

Hisztirépa

2008.11.20. 21:33 :: Varázsmogyoró

Én nem akarom, de lassan már én sem bírom elviselni magam.... minden idegesít meg zavar. Az élő fába is beletudnék kötni főleg este felé. Érzékeny is vagyok mindemellett de nagyon. Olyan mintha egy házisárkány költözött volna belém. Sose voltam egyszerű, no de most aztán.... ember legyen a talpán aki kibír. 

Esténként egy bögre forró kakaó KELL!!! Ma szépen megvacsoráztam, de elmaradt a kakaó. Nem lehet kakaó nélkül elaludni... olyan jólesik :-)

Öcsi esténként olyanokat hancúrozik, hogy belesajdul mindenem. (persze jó, de kedvesebb lenne ha ezeket nem pont alvásidőre tartogatná) Van egy új nevünk, de nem merem elkiabálni.

Ma elvitték a mosógépemet a szerelők, de ez most annyira enm zavar, mert egész délután nem volt víz. Gil-lel kínait mentünk enni és utána kinéztük a tapétát. Két színű lesz a nappali. Nagyon szépet sikerült találni középárfolyamon :-) Szegő még nincs, de majd lesz az is.

 

1 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr91780251

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: jimmy choo heels 2018.04.10. 12:09:00

Army navy football tickets stub hub - doomylv

Trackback: My Home Page 2018.03.24. 09:15:04

Feldene bom - Why do most creditors only use equifax to

Trackback: My Home Page 2018.03.24. 09:12:03

Feldene bom - Why do most creditors only use equifax to

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása