HTML

Télapó az oviban

2008.12.05. 12:16 :: Varázsmogyoró

Ma megérkezett az oviba a télapó egy kis Csiribiri együttes előadásával egybekötve.

Hát nem egyszerű 27 gyereket egyszerrre mozgatni meg átimportálni egyik helyről a másikra. Végre megismerhettem egy két barátnőt. A legtöbbjük nagyon cuki, de azért vannak kivételek :-)

Berninek megint göndör hajat kellett csinálni. Olyan aranyos a göndör fürtöktől, de sajna nem maradnak benne sokáig. Nagyon tetszett neki az előadás (szerintem bugyuta volt kicsit) csillogó szemmel bámulta Panka bohócot ahogy énekelt meg táncolt. Nem félt a télapótól, pedig kicsinek a világból ki lehetett volna kergetni vele. Ő csak az ajándékra hajtott, a Mikuás ezt intézze el éjszaka ahogy tudja, személyesen nem kell smúzolni vele.

Nagyon elfáradtam pedig csak néztem meg hallgattam az eseményeket. Szerencsére egy barátnő anyuka is ott volt, kicsit tudtunk együtt röhögni meg kibeszélni a nem szimpi gyerekeket. Annyira le lehet mérni egy gyereken, hogy mit hozott otthonról magával.

Berni nagy szerelme Bálint sajnos beteg volt, így nem tudtam megkukkantani magamnak a vej jelöltet. :-(((

 

 

 

 

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr43805717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2008.12.05. 19:54:19

Jaj de édes, látszik rajta, hogy milyen boldog. :)
süti beállítások módosítása