HTML

Megvagyunk...

2008.12.29. 09:59 :: Varázsmogyoró

...már csak pár nap és jöhetünk haza. :-D

A karácsony szépen telt Anyáéknál, de csak nem volt olyan mintha 3+1-esben lehettünk volna kicsit.

Ők is fáradnak meg mi is. Ma felkeról a tapéta, holnap apró javítások és jöhetünk takarítani ezerrel. Remélem Öcsi kibírja, mert egyre jobban tombol, érzem, hogy pihenni szeretne nem pedig rohangászni meg porolni.

Voltam 23-án NST-n. Vannak méhösszehúzódásaim, de nem szabályosak, meg ritkák. Legközelebb 31-énkell menni. A dokim szabin van az év végéig, remélem addig egyben maradunk, mert számítanék rá.

Gil is egyre nyűgösebb, jönne haza mint Poronty akinek a macskája és a szobája hiányzik rettenetesen, néha még pityereg is rajta. Így utólag azt mondom, hogy kár volt ebbe már belevágni, de ha kész lesz minden, akkor remélem, hogy nagyon jó érzés lesz itthon lenni a kicsivel és a szép tiszta ''új" házban.

A hasam már hatalmas. 10 kiló plusszsal bővelkedem, pedig már nem nagyon tudom telefalni magam, mert így is "tele" vagyok, nemhamég becsúszik két tányér halászlé meg pulykasült és egy kis bejgli. Estére töltöttkáposzta...stb Kinyúlok és feszít a hasam épp csak szét nem reped. Este 9-től már szinta nem is hallok csak épp, hogy élek. Mindenki nagyon vigyáz rám, de érzem, hogy még bírom a strapát... csak egyre többször meg kell pihenni, meg WC legyen a közelemben, mert félóránként pisilek, mint a terhesség legelején.

Hajolni nem tudok, guggolni igen, de akkor felállni nem tudok. Emelni egyenes derékkal talán, de nem próbálom. Este viszketett a talpam, nem tudtam megvakarni, mert nagyon messze volt :-D

Unokahugomnak ma van a 10. szülinapja. 17 órakkor meglepi party készül. remélem úgy sül el ahogy a nővérem szeretné, mert nagyon készül rá. Tegnap volt a kiscsaj élete első önálló kűrje a karácsonyi korcsolyabemutatón. Nagyon ügyes volt. Én nem nagyon értek hozzá, de ugrált szép egy fordulatos dolgokat meg forgott mint a nagyok csak kicsiben. MA megkapja a szíve vágyát egy verseny korit. Potom 32 ezer forint. Az egész család összeadta amit szánt és mellpé már csak pici apróságokat kap. Remélem lesz nagy öröm, mert ha minden igaz márciusban lesz élete első versenye addigra be kell törni a korit.

(bocs a gépelési hibákért de Gil gépén minden más :-D)

Sajna nincs sok időm olvasni (vagyis inkább kommentelni) de azért ígérem nagyjából mindenkivel képpben vagyok.

Ui: Megszületett Gil kollegájának kislánya, 25-én érkezett. Ma jöhetnek haza. Üdv a csapatban Emese!!!

Ha tartjuk a kiírt időpontot már akkor is csak 25 nap van hátra!!! El se hiszem??!!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr31846485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2008.12.29. 19:33:43

Örülök, hogy jól telt az ünnep, nem írígyellek a felfordulás miatt. Tudom, mondhatom, hogy pihenj minél többet, én sem tudnék ha "szalad a lakás". :) Így csak abban reménykedek, hogy minél hamarabb kész lesztek, és lesz időd még kipihenni magad a kicsi érkezése előtt.
süti beállítások módosítása