HTML

Oltás után

2009.04.10. 00:14 :: Varázsmogyoró

Túlvagyunk az első oltáson. Megkésve kaptuk, mert nem lehetett tudni, hogy Poronty baja nem fertőzte e meg a kicsit. Olyan hős volt, hogy még csak nem is nyüszögött. Sokkal jobban zavarta, hogy hason fekve lefogták. 

Sajna kicsit belázasodott, ezért egy fél kúp befigyelt nálunk is, de ennél nagyobb baja sose legyen. Kicsit aluszékonyabb volt tegnap talán ennyivel meg is úsztuk.

Megejtettük a húsvéti nagybevásárlást, aminek az lett a vége, hogy még mehetek boltba párszor, mert megint adtunk egy esélyt a Tesco-nak és megint nem jött be. (bocs a rossz reklámért, de már nagyon utálom, mert semmi nincs meg nem is olcsó...stb)

Amióta itt a szépidő, naponta van, hogy kétszer is levegőzünk. Olyan jó, mert a gyermekek alszanak mint a bunda a jólevegőtől.

Nekem takarítani kéne, de persze alig alig haladok, mert közben vasalok meg mosok meg sütök főzök állandóan. A virágaim se tudom, hogy mikor lesznek átültetve???!!

Időhiány a köbön, de azért még bírom.

Ja, Lénárd: 6350 grammal mérlegelt a tanácsadáson. Nagyon megdícsérték megint.

Nekem megjött a mensim, remélem ez nem zavar be a tejcsibe. Anno Poronty nagyon megérezte a dolgot, onnantól kezdve kellett pótolgatnom, de az nem volt ilyen korán. (ha jól emlékszem a negyedik hónap előtt volt) Bírtam volna még egy darabig nélküle, de hát ez van....

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr911056934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2009.04.14. 16:24:49

Nem semmi súly. :)
Remélem a mensi nem fog bezavarni a szoptatásban. :S
süti beállítások módosítása