HTML

Rohan az idő

2009.04.24. 09:45 :: Varázsmogyoró

Úgy telnek el a napok, hogy csak azt veszem észre, hogy megint egy új hét kezdődik.

Mostanában sok minden változott.

Lénárd egyre ügyesebb. Rájött, hogy többféleképpen is lehet forogni. A hasa körül illetve az oldalára :-) Mindig másképp találom, mint ahogy letettem. Este már csak egyszer kel fel enni és akkor is szépen vissza alszik. Délelőtt mindig van egy szép hosszú alvászat illetve délután ha babakocsizunk akkor is. Poronty a nagy kedvenc. Vigyorog mindenkire, imádja a csörgőket meg a zenélőket. Nem hiszi el, hogy nem ülhet, szinte járni  vagyis szaladgálni szeretne, de még nincs 3 hónapos???!! A  hónaposakra való cuccokat kezdi szépen sorra kinőni! Mi lesz velem ha így halad nem tudom, mert Poronty ruhái ellentétes évszakúak. (egyáltalán van ilyan szókapcsolat?)

Bajban vagyunk a nyári sapka kérdéssel, mert a csecsemő dolog olyan idétlen rajta és kicsi, viszont a kisfiús dolgok meg nagyok és nem alkalmasak egy folyton fekvő gyerkőc számára... ha valaki tudna megoldást szivesen venném.

Kapott szép kis kocsicipőt, de szerintem mire nem kell a pléd rá, már az is kicsi lesz. Május első csütörtökén megyünk oltásra... remélem minden rendben lesz.

Már csak a motor hiányzik!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr51083395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása