HTML

Jelentés

2009.04.28. 10:14 :: Varázsmogyoró

Szépen fejlődünk, alakulunk. Poronty ovizik, kicsit több időm van nap közben. Sokat csavargunk, sétálunk. Folyton rendezgetem a szekrényeket, mert valahogy mióta több babaruha van, alig férünk a szekrényekben, meg valahogy semmi nem esik kézre mint eddig. :-) Majd kialakul, hogy kinek milye hol van, csak idő kell hozzá.

Próbálom a lakásban is tartani a rendet, de ez általában nem sikerül, mert amint Gil és Poronty megérkezik vége az egésznek.

Naponta kétszer háromszor szedem össze a kiborított legót meg a mütyürke póni alkatrészeket. Poronty mindig megígéri, hogy rend lesz, de míg nem ordítok addig semmi sem változik. :-(

Öcsi nagyon cuki, csak nem hiszi el, hogy néha kell a hátán fekve nézelődni is. :-)

Megjött a mensim, ezért kevesebb és más a tejcsi mint eddig. Van, hogy fél óránként szopizik, de általában két és fél órát bír ki. Próbáltam neki tápit adni, de hallani sem akart róla. Idegességből is jutott mostanságra bőven, ezért az a csoda, hogy nem hal éhen a gyerek. :-)))) A súlyából tuti nem vesztett, de lehet most nem is gyarapodott olyan iramban mint eddig.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr121090989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása