HTML

Rohanak a napok

2009.07.10. 22:23 :: Varázsmogyoró

Este van, a két bgyerek alszik. Ritka pillanat, hogy nyugi van és még nincs éjfél :-)))

Megvolt a 6 hós státuszunk, mert a dokinénink szabin lesz, így azt ajánlotta csináljuk meg.

Lénárd 8oo7 gramm, 68 cm hosszú. Meg lettünk dicsérve ismét. Viszont a kajálással gondok vannak, mert a védőnéni szerint már főzelékezni kellene, de mi "csak" anyatejesek vagyunk. A tápszert nem issza meg. Tejpépet már kóstolt, de csak játszik vele. Egyszer sikerült egy kis alma-körte pempővel megetetni, de ennyi... egyre kevésbé elég neki a tejcsi, jó lenne pótolgatni, mert éjszaka újra 3x kelünk, már egészen megszoktam :-(

Nagyon érdeklődő és hatalmasat fejlődött a napokban. Mindent elér, mindenhova eljut, muszály volt visszapakolni a kiságy nagyedik oldalát, mert kell egy hely ahol tuti biztonságban van, ha pl csengetnek vagy ilysmi. Poronty kezdi felfogni, hogy nem hagyhatja szét az apró vickeket-vackokat, mert Öcsi megeszik mindent amit talál.

Megrendeltem a szuperdada könyvet, amiben szerintem nagyon jó dolgok vannak, nem tudományos oldalról megközelítve a gyermek nevelést. (meg egy Nagella szakácskönyv is beugrott, meg egy pónis Porontynak meg két foglalkoztató a nyárra)

Kész lett a varrógép karbantartás, remélem szupi lett a gépem, mert csodaszép anyagokat vettem. Megcsináltattam a nyakláncomat, a tesóm gyermekeit pesztrálgattam elég sokat, mert konyhát felújjítanak. Ma egész nap főzőcskéltem, hogy holnap szadadok legyünk, meg sütit tudjak sütni az új könyvből.

Na szóval, rohannak a napok.....

bocsi az esetleges gépelési hibákért, de új gépen kütyülök, tök furi ezért nincsennek képek se, mert azokat még a régire mentegetem.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr681239549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2009.07.12. 19:27:31

Tyű, micsoda méretek. :)
Ez a szuperdada könyv az, amit valamelyik csatornán is látni lehet? Mármint, hogy a dada kimegy családokhoz és rendet teremt?

Varázsmogyoró 2009.07.13. 19:14:42

Igen, Jo Frost az. Nincs gyereke és ezáltal mégse hiteltelen, nekem bejön ez a fajta "nevelés". A csecsemőtől a kisgyerekig szól a könyv. Én kötelező olvasmánnyá tenném :-)) A környezetünkben sok anyának apának a hasznára lenne, de milyen ciki ezt vinni ajándékba???!!!
süti beállítások módosítása