HTML

Vérvétel naponta

2008.08.14. 08:58 :: Varázsmogyoró

A horrorisztikus Afp után tegnap elmentem ált. vért és vizeletet csináltatni a régi munkhelyemre. Gondoltam egyúttal letudom a bőrgyógyászatot meg a belgyógyot is.. na ezekből semmi nem lett. Viszont a régi kolleginámmal nagyot beszélgettünk, mert a lánya 9 hónapos terhes :-)))) Az eredmények ma meglesznek, de bemenni értük nem valószínű, hogy tudok. Kiderült, hogy a többit csak a vérellátóban tudják megcsinálni ahol 11-ig van terhesvérvétel, ezért oda megint mehetek seggelni egy adagot :-( Tiszta kabaré, már olyan a kezem mint egy drogosnak. 

Alig várom a 18 hetes UH-ot, csak azt tudnám, hogy ez hol lesz megoldva, mert a doki ingázik a két kórház között. 

A barátnőm tegnap volt orvosnál, hogy megnyugodjon, Hát nem nyugodott. Nem tudnak tenni vele semmit... az UH meg még alig mutatott valamit :-( Nagyon aggódom érte, remélem nem lesz baja.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr64615274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása