HTML

Blöki ébredezik

2009.05.25. 13:31 :: Varázsmogyoró

Szegény Blöki túl van a megpróbáltatások nehezén.

most épp a szélfogóban alszik még. A lábán a szemölcs helye ezüst "festékkel" van befújva és meg is dagadt kicsit neki. Olyan elesett volt mikor szóltak, hogy kész van bemehetek hozzá, hogy kishíjján elbőgtem magam :-( Nem értette mi történt, de állítólag kapott fájdalomcsillapítót és nem fog neki fájni. Felszívódó varratot kapott így nem kell menni varratszedésre szerencsére.

Poronty ma ment oviba, kiváncsi vagyok meddig bírja most betegség nélkül???

Öcsi annyira cuki, nagyon nagyfiúsan viseli a megpróbáltatásokat. Hurcolom magammal mindenfelé. Kosárba be, kocsiba be, kosárból ki, babakocsiba be..és vissza. Izzad, fázik mikor milyen idő és napszak van, de egy szava sincs. Imádom.

Éjszaka újra háromszor eszik, nem tom miért de valszeg a kiságy miatt, mert este ha elalszik akkor becsempészem, de ha felriad akko rögtön ki kell onnan szabdulnia és elfoglalja a helyemet. Ilyenkor persze kötelező a szopi is (büntibe kerülök).

Holnap megyünk csípő UH-ra délután. remélem nem lesznek nagyon sokan. Minden napra van valami intézni való. Jó lenne már unatkozni kicsit....

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr61142610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2009.05.27. 14:52:49

Mi volt az Uh-n? Minden OK?
süti beállítások módosítása