HTML

Első nap az óvodában

2008.09.01. 13:19 :: Varázsmogyoró

Poronty ma ment először óvodába, mint középső csoportos.

Tavaly mikor kicsike volt, nagy bőszen vonult befelé, ma meg mint egy kiscsoportos csüngött a nyakamban, sírt. Nagyon rossz volt így otthagyni, de tudtam, hogy ez az állapot nem tart sokáig, csak addig míg be nem ér a csoportba. Igazam lett. Nemrég ért haza és teljesen fel van villanyozódva az új  csoporttársaktól. Holnap már ott is alszik. Megbeszéltük, hogy nem csinálja ezt a nagy jelenetet, mert semmi értelme nincs, hiszen oviban lenni jó, mert sokat játszanak, tanulnak... stb.

Fura itthon. A lakás nagyjából kész, még ma megcsinálom a fürdőszobát ... és aztán? Eddig mindig versenyt futottam az idővel, mostmeg???!! Azt hiszem írok egy listát, hogy a héten mi mindent szeretnék még elintézni. Időmilliomos lettem :-)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr89643055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2008.09.06. 11:21:10

Hahó! Hogy vagy? Hogy telnek napjaitok? Minden OK?
süti beállítások módosítása