HTML

Öcsi mocorog

2008.09.16. 09:18 :: Varázsmogyoró

Az egész napos kakaó vedelésnek meglett a hatása. Este órákon keresztül mocorgott Pötty, mint aki fel van pörögva a cukortól. Oly annyira, hogy Gil is érezte rendesen :-) Most először jött ez össze, mert vagy a gyerek nem mozdult vagy Gil nem volt itthon mikor kellet volna -eddig-. Aztán kidugdosta (valszeg) a fenekét és ott is tartotta percekig, olyan jól szórakoztam rajta. Ezt hiányoltam eddig, hogy ennyire aktív legyen. Nem is lusta a migyerekünk :-D

Ma pörkölt nap lesz :-) Ahogy ismerem magam, egész nap ez fog menni, csak különböző formában, különböző köretekkel. Mostanában így működöm, ha valami bejön, azt nem bírom abbahagyni.

Rendbe raktam a kórházas táskát. Már bele i került két vaci új törülköző, amit majd kimosok még persze. Meg egy csomag betét, mert reméljük arra már csak ott lesz szükség! Az nagy összepakolás persze még várat magára, de az előkészületek megtörténtek. Kezdem végig gondolni, hogy addig még mire lesz szükség, mit kell beszerezni ha menni kell. Szerencsére nem lesz hosszú a lista, de egy plusz papucs az tuti, meg pár apróság.

A babruhákat szivem szerint már elővenném rendbe tenni, de korainak gondolom még. Azért válogatni csak lehet lassacskán :-)

Poronty akkorát nőtt a nyáron, hogy szinte "kiürült" a szekrénye. Feltöltöttük az új méretekkel, olyan fura, hogy lassan belenő a 110-es mértebe. Szerencsére szép magas, vékony csajszinak indul, nem lesz olyan stöpszli mint az anyukája. Remélem öcsi is az apukája magasságát örökli.

Poronty tiszta apja, Öcsi ezek szerint rám fog hasonlítani :-( Szegénykém...  :-D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr77665641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása