HTML

Nyaralás összefoglaló

2008.10.04. 13:54 :: Varázsmogyoró

Isteni helyünk volt. Ilyen puccos helyen még nemigen jártunk.

Szerencsére teljes ellátással mentünk, így nekünk csak pihenni, aludni, pancsizni, sétálni kellett. Hát mi teljesítettük a küldetésünket.

Mindennap lementünk a partra kacsákat és hattyúkat etetni. Mindennap pancsiztunk, Gil meg szaunázott egyet. Én csak a Kneipp taposót használtam, de mivel ez Porontynak nagyon tetszett, ezért minden nap köröztünk benne rendesen. (a lábamnak igazi felüdülés volt)

 

A Kneipp-taposó medence a hideg ( 16 °C) és a meleg (38-40°C) vizes váltófürdő hatására edzi, rugalmassá teszi az erek falát, nagyon erősen élénkíti és pumpaszerűen hat a talp és az egész lábszár vérkeringésére.

Kevesen voltak a szállodában. Általában sem szeretem a tömeget, de most kifejezetten imádtam, hogy "minden a miénk". Kisvasutaztunk egyet, Gil legnagyobb bánatára, mert neki nem tetszett a dolog, de a gyerek miatt jött. Ott fáztunk kicsit, ezért már a hajókázást nem mertük bevállalni. Amúgy isteniidőnk volt. Anyukám kkérésére vittünk vastag dzsekit, de a kocsiból fel se vittük őket. Odafelé és visszafelé is megálltunk Pesten kicsit enni, meg szétnézni ill. pisilni.

Öcsi nagyon jólviselte magát, tetszett neki, hogy mindig minden van és annyi amennyit csak elbírok. A nagy zabálások után klassz volt, hogy nem kell behúznom a hasam :-)) Nagyon sokat rugdalódzik, a csipőm néha fájdogál, de csak akkor ha nem mozdulok egy darabig. Gil röhög rajtam, mert minden nagyobb modulatnál nyögök egyet, néha nem is érzem a "terhemet", néha meg olyan érzésem támad mint aki már a 9. hónap végén jár és alig bírommagamat vonszolni.

Séta közben (napi 1 óra minimum) szedegettünk gesztenyét meg faleveleket,amiket most összerendeztem pár almával egy őszi kosárkának, olyan jó ránézni. Poronty nagyon jólérezte magát, csak a cicukáját hiányolta rettenetesen. Élvezte, hogy mindenketten vele foglalkozunk, esténként memóriáztunk meg beszélgettünk. 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr85695826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2008.10.05. 10:54:34

Nagyon jóóó lehetett. :)
És belegondoltál már, hogyha jövőre is mentek pihenni, akkor már 4-esben mentek? :) Ott fog pancsolni a vízben a kis pötty is. :))
süti beállítások módosítása