HTML

Csendes napok

2008.10.26. 17:46 :: Varázsmogyoró

A hosszú ünnepen jutott idő pihenésre rendesen. Mindannyian feltöltődtünk rendesen. Anyyi rontotta el a kezdeteket, hogy Poronty elesett és mivel mindkét keze zsebre volt dugva, ezért a szép kis pofiját törte össze (vagyis horzsolta le), most úgy néz ki mint aki kikente magát csokival rendesen. Már varas, de két napig elég csúnyácska volt, mert mindezt betonon tette.

Megérkezett az ünnepek előtt a nyereménykönyvem, ezért neki is estem. Két nap alatt kiolvastam. Nálam ez rekord, mert sajna még ha tetszik akkor sincs rá elég időm, volt már, hogy mire egy könyv újra előkerült volna már nem is folytattam, mert nem emlékeztem, hogy addig mi is történt valójában.... Nagyon tetszett, és most, hogy babát várok olyan jó volt más hasonló gondjait "átélni". Ha jól tudom készül D. Tóth Kriszta következő könyve, hát az biztos, hogy én megveszem :-)

Voltunk mindkét családnál ebédelni, ezért nagyon nem főzőcskéztem. A lakás nagyrészt rendben, szóval a levont konklúzió: Több 4 napos ünnep kellene!!!!!!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr100732945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása