HTML

Egésznapos orvoslátogatás

2009.01.07. 18:30 :: Varázsmogyoró

Tegnap este Poronty nagyon rosszul volt. Először csak a hasát fájlalta, majd hányt szegénykém kb. 2 óránként. Már a végén nem volt amit kihánnyon csak a gyomra szorult össze. Ilyen még nem volt, ő olyan fazon akinek a gyomra még a rozsdás szöget is megemészti, ezért nagyon ránk hozta a frászt, de talán ma már kicsit jobban van. A dokinő is csodálkozott, hogy se láz, se kiütés se semmi, csak a rókamiki.

Borult a mai program, mert oviba nem mehetett én magammal nem vihettem, mert tudtam, hogy hosszú menetre számíthatok, de azt azért nem gondoltam, hogy ennyire hosszú lesz, és a védőnéni már bele sem fér. :-(

Az NST-n volt egy kismama akinek nem akart mozdulni egyáltalán a baba. Már kétszer elküldték lépcsőzni, már nézték UH-gal, de semmi. Persze ezért csúszott mindenki, egy jó fél órát. Mit ne mondjak, nem volt kellemes egy padon ücsörörgni, de megértettem, mert ha velem van ugyanez, akkor én is ott "ragadtam" volna amíg valami eredmény nincs.

Szerencsére Öcsi mozgolódott mégha keveset is. Egy rendesebb összehúzódásom volt a végén, ami már olyan tankönyv szerűnek mondható, de a többi az szinte semmi se volt.

Aztán jött az UH, ahol a dokira vártam megint egy jó adagot, pedig rátelefonáltam mikor az NST-n végeztem, mert előtte többször is jöt, hogy mikor leszek már készen....

Most is megjegyezte, hogy jó nagy babára számíthatok :-S Mostmár nézett áramlást is. Az agyi érték: 0,8 az aortában: 0,74 A lepény I. fokban érett.

Konklúzió: Még legalább egy hetet együtt töltünk Öcsivel.

Legközelebb jövőhéten szerdán megyek, bár a doki azt szerette volna, ha sűrítjük az Nst-t de ő nem lesz bent, akkor meg minek alapon maradt a jövőhét szerda.

Megkezdtem pár napja az Orbáncvirág olaj használatát. Hát kihívás az érintett terület elérése mit ne mondjak. Gil lelekes lenne, de általában nem egyszerre térünk nyugovóra, mert én sokkal hamarabb "kiütöm" magam.

A mai nap bánata, hogy a cicánk nem jött elő. Tegnap szinte egész nap bent aludt, mert a szerelők ki-be járkáltak és beszökdödött. Este nem kapott enni, mert Poronttyal voltam elfoglalva, gondoltam majd reggel jó éhes lesz és bepótolja. Nem jött reggel... azóta folyton cicogok, de sehol semmi macs. Poronty még nem keresi, azt mondta majd előjön, csak elkóborolt, de én valahogy úgy érzem, hogy már nem lesz meg. :-((((( Szorítsatok, hogy meglegyen... tudom, hogy ennél sokkal nagyobb bajok vannak a világon, de ha már megmentettük ezt a kis fosost, akkor legalább egy darabig had cicázzuk ki magunkat vele. Olyan szép kerek cica lett belőle, nagyon sajnálnám ha elveszne. Sajna a szomszéd kislány cicája is eltűnt úgy kb. 2,5 hete. Remélem nem valami macskagyilkos van a környéken.

Átnéztem az induló csomagot. Írtam cetlit, hogy induláskor még mit kell hozzátenni. Olyan nagyon fura, hogy már csak 16 nap van hátra a legjobbb esetben is!!!!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr94863993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2009.01.08. 19:52:16

Mi ez az agyi érték? :O Nálunk ilyet tudtommal nem néztek. :(
süti beállítások módosítása