HTML

"Hajnali" NST

2009.01.19. 11:42 :: Varázsmogyoró

Reggel 8-ra mentem. Ezért korai kelés, készülődés, kocsi kivakarása a hó alól. Időben elindultam, mert tudtam, hogy ilyenkor közlekedni na az a nem semmi. :-) Mazsolák nemtom minek ülnek ilyenkor kocsiba, mert szinte látszik ahogy a kocsi velük együtt remeg :-D

Pont időben odaértem, hamar megvoltam, mert Öcsi (mostanában Pötyi névre hallgat, mert még mindig tartja magát a Péter név) mocorgott meg feszítgetett rendesen, de a dokira megint várni kellett. Erre mikor megérkezik közli velem, hogy vizsgálat is lesz :-S Na erre nem is számítottam, de ha  ragaszkodik hozzá, hát legyen. Minden a "régi".

Szerdán újra NST. Most legalább volt annyi eszem, hogy csak 10-re kérjek időpontot, mert akkor lesz idő reggelizni, Porontyot Nagyinál leadni...stb. Az NST-s nénike beírt péntekre is... remélem arra már nem lesz szükségünk :-)

Van van a kissógornőm névnapja. Ilyen még nem volt, hogy ne ünnepeljük meg rendesen, de most már nem utazgatnék messzire, meg az utak is eléggé le vannak fagyva... azért majd bepótoljuk nagyon remélem. Ha ma születne Öcsi ő lenne az ajándék!!!! :-D

Ma laza napot tartok. Pihi, olvasás...stb és csak várunk TÜRELMESEN!!! erre néha emlékeztetni kell magam! (nem a türelem a legfőbb erényem :-)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr17886977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2009.01.19. 19:41:34

Pörögnek az események. :) Lassan-lassan esemény lesz. ;)
süti beállítások módosítása