HTML

Hosszú menet a dokinál

2009.01.27. 18:16 :: Varázsmogyoró

Ma rekordot döntöttem, mert fél 4-re végeztem. Eredmény nem túl sok, de a lepényemre már azt mondták, hogy másodfokban érett!!! Hurrá Megerősített egy másik szonográfus a hitünkben, hogy jó nagy lesz a baba (hozzám képest) és tutira fiú! Mindent jó alaposan megnézett, mert bent volt Anya velem és Nagyinak mindent szépen végigmutogatott. A veséjét nagyon megdicsérte :-) Volt áramlásmérés: aortában meg köldökzsinórban, az is nagyon jó lett. Azt modta a néni, hogy se UH-on se NST-n nem fogják tudni soha megmondani, hogy mikor szülünk. Lehet ma este, de az is lehet, hogy csak egy hét múlva :-S

Volt Nst, ami semmi érdekessel nem szolgált :-( Öcsi főképp aludt. Volt vizsgálat ami szintén ugyanazt az eredményt hozta amit eddig általában, csak annyival több, hogy nem 1 ujjnyi hanem másfél :-)

Ami fejlemény, az annyi, hogy holnap ügyel a doki és azt mondta, hogy ha gondolom és vannak fájások akkor akár tehetünk is valamit azért, hogy Öcsi kibújjon. Nem tudom, hogy akarom e??!! Azóta ezen gondolkozom, hogy ha holnap du. megyek akkor tudjam pontosan, hogy mit akarok. Szülni vagy majd inkább várjunk még egy kicsit. Viszont jön a hétvége... szóval most a gondolkozás, tanakodás fázisában vagyok. Este eldöntöm, lehet holnap este szülünk :-))))

Egész nap vannak keményedéseim, a derekam is fájdogál hozzá. (Főleg egy padon várakozva egyész délután) Lehet Öcsi megijed és kibújik? Azt olvastam, hogy mikor egy kismama megtudja, hogy indítják a szülést, akkor általában előző este beindult magától... valszeg a szorongás meg abefelé fordulás miatt, na kiváncsi vagyok????

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr66906638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meske 2009.01.27. 18:21:03

Drukk! úgy legyen/lesz ahogy az nektek a legjobb! de ne feledd, hétvégén nem akartál bent lenni. :) szóval meggondolandó. puszi!

Csillagbaba 2009.01.27. 20:20:41

Kíváncsi leszek hogy döntesz/döntötök! :-) Drukkolok!!!!!!

kisnyuszika 2009.01.28. 08:54:22

Nagyon izgi:))Sok drukk,hogy jó döntést hozz!

meske 2009.01.28. 11:42:52

Nos hogy döntöttél?! ;) lesz ma szülés? vagy talán már be is indult?!
süti beállítások módosítása