HTML

Farsang az oviban

2009.02.20. 10:22 :: Varázsmogyoró

Ma Poronty bement pár óra hosszára az oviba farsangolni. Nagyon nagy lázban égett, mert egy hónapja nem volt és a cicája emlékére Riasztókának (azaz cicának) öltözött. Fáradhatatlan anyukája (azaz én) este 11-kor még jelmezt varrt. Készült neki fehér zokniból lábacska, melyre ruhafestékkel festettünk rózsaszín mancsokat, farkinca fekete harisnyából, fekete fülecskék hajráfra aplikálva. Az arcát kifestettük és Anyáék reggel jöttek érte. Remélem jól sikerül a dolog, mert annyira várta, hogy szinte aludni sem tudott és reggel korán magától ébredt ami nála nem jellemző, mert olyan mint mi, hogy reggel tízig is képes lenne aludni.

Szerdán volt a névnapja. Sikerült rendesen meglepnünk, mert Gil kivitte levegőzni meg szánkózni kicsit és mire hazaért jött a meglepi. Feldíszítettem gyorsan a lakást, szerpentinekkel meg lufikkal. Gil hozott haza ajándékot, amit úgy vásárolt, hogy telefonnal a kezében állt a játékbolt közepén én meg diktáltam, hogy mi mindent szeretne a gyerek. Minimaxos anyukák majd fogják tudni, hogy mi is az: Irka-firka Daisy-t kapott, meg Cicák a zsebemben cicákat. Mesedominót meg lovacskás ágyneműt, virágot (amit ő öntöz minden nap) Daisyt persze másnap ki kellett cserélni, mert nem rajzolt szépen. Szó nélkül kicserélték, lehet nem mi voltunk az elsők a cserével :-S     Ja és elem persze nem volt benne, ezért Gilnek volt még egy fuvarja este a benzinkútra AAA-s elemekért, de ment szó nélkül, mert látta, hogy itt ma rajzolás lesz, he beledöglünk is!! :-)))

Lénárd hízik mint akit tömnek, már olyan kis tokája van, hogy Puffancsanak lehetne becézni. Nagyokat alszik, pedig néha olyan érzésem van, hogy nincs is tele a cici rendesen, mert annyira kiszopizza, hogy szinte fejni se kell.

Már hallom, hogy ébredezik, eddig tartott a kimenőm. :-D

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr53954338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meske 2009.02.20. 11:47:29

Egyem meg a szívét a Kiscsajszinak! :) De aranyos! Remélem én is, hogy szuperul sikerül a farsangja! Helyes kis cicalány lett belőle a fotók alapján!
Lénárd egy cukipofa édesbaba! Jajj de megpuszilgatnám! :)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2009.02.20. 13:38:23

De szép gyerekek Varázsmogyi!!!!!
És isteni lett a cicafej!:-)

Niki- picurAnyu 2009.02.21. 16:35:07

Nagyon jó lett a jelmez, utólag is boldog névnapot Porontynak. :)
Lénárd tokája meg csak hízzon, az a jó. ;)
süti beállítások módosítása