HTML

Az első tanácsadásunk

2009.03.12. 23:08 :: Varázsmogyoró

Természetesen sokat kellett várnunk, pedig azt beszéltük meg a mi Katikánkkal, hogy menjünk korábban mert behív, hogy a picivel ne kelljen várni.

Mérlegeltünk 5420 grammal!!! (6 hetesen nem rossz mi?) A dokinéni tiszta szerelmes belénk vagyis Lénárdba, mert csak csodálja és azt hajtogatja, hogy ebben a gyerekben semmi hiba nincs ez úgy tökéletes ahogy van. Lehet, hogy mindenkinek ezt mondja, de akkor is jó hallani :-D

Az arca, feneke szép. Nem kell semmi újabb kence. Felkészítettek, hogy legközelebb jön a 2 hónapos szuri, már most rossz rágondolni, de ha muszájjj??!!

Volt még egy 1 hónapos baba bent velünk. Az anyukája és a védőnénije is nagyon boldog volt, mert már 3 kiló!!! Olyan volt mint egy kis madárka mellettünk. A kisfiú valszeg korababa lehetett, nem mertem megkérdezni. Lénárd úgy nézett ki mellette mint egy 5 hónapos fókabébi. Lassan fogyóztatni fognak minket!!! Teljesen más úgy szoptatni, hogy elhiszem, hogy megtudom csinálni. Rengeteget stresszeltem anno Berninél, hogy elég e a tejem. Most meg azt programozom magamba, hogy elég. Igény szerint eszünk és hiszem, hogy meg tudom csinálni. Néha több tejcsi van, néha kevesebb, de hiszek magunkba. Remélem, hogy Lénárdot tovább tudom majd szoptatni mint a nővérét.

Gil mára nagyon beteg lett. Orvost kellett hozzá hívni. Poronty még ki sem gyógyult itt a következő betegem. Rég volt ennyire sz@rul szegény. Nagyon lázas volt, de semmi más. A doki nem tudott mit mondani ??!! Holnap megy laborba vérvételre meg UH. Remélem nem terhes :-D Apukám fogja hozni vinni, mert most én nem tudok menni.

Porontyot lepasszoltam Anyóspajtinak, hogy legalább annyival is könnyebb legyen a helyzet. Hétfőtől elvileg menne oviba, de ő sincs még teljesen jól. Kész kabaré, hogy én még bírom tartani a frontot, bár ma estére megfájdult a fejem, de semmi komoly. Jól esett volna egy pohár vörösbor lazítás keppen, de ez most még egy darabig csak álom marad :-(

Poronty katonának készül:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr38999145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pannaa · http://kapaszkodjminimano.blogspot.hu/ 2009.03.13. 18:55:22

Szép súly :) Gratulálok!! ...és az a duplafityisz, de jót nevettem :))) Annyira szép baba, hogy arra nincs is szó. Persze Berni is gyönyörű. Jól áll neki a katonaruha :)

Csillagbaba1 2009.03.13. 21:20:56

Azta micsoda méretek!!!!!

Poronty nagyon csinos, én biza be nem engedném katonáék közé!:-)

Lénárd pedig CSODÁS!!!!!

Niki- picurAnyu 2009.03.14. 10:22:10

Szép súly tényleg!
Gilnek jobbulást!
süti beállítások módosítása