HTML

Erre a hétre

2009.05.11. 11:07 :: Varázsmogyoró

Ezen a héten Gil nélkül leszünk, mert segítenie kell a szüleinek ültetni mindenféléket. Erre az esetre már most megvan a haditervem, hogy hogy "éljük túl". Rengeteg mindent betervezek, így elszalad az idő hamar.

Lesz benne takarítás, szórakozás bőven.

Tervezem, hogy a nagyszőnyeget kitakarítom az udvaron slaggal meg kefével meg takarítógéppel rendesen, mert Öcsi lassan majd kezd négykézlábazni és szeretném, ha nem találna rajta semmi ehetőt meg mérgezőt :-)

Fagyasztópakolás, bár ezzel az a gond, hogy ilyenkor sok mindent kiszedek amit azonnal fogyasztani vagy főzni kell és ha Gil nincs akkor én nem nagyon főzőcskélek, ezt lehet halasztom.

Játszóterezünk Porontyostól, mert csütörtök-péntek nem megy oviba, hogy gyorsabban teljen a hete.

Szerdán anyáknapja lesz az oviban. Remélem Lénárd lehetővé teszi, hogy elmenjek/elmenjünk. Anya már tuti ott lesz, hogy a gyereknek legyen valaki, de jó lenni "élőben" látni.

Fűnyírás, kertrendezés, virágok istápolása és sajna permetezése, mert megjelent a levéltetű a rózsán meg a jázminon, ezért napok kérdése és jön a trombitafolyondárra meg a hibiszkuszra, na meg a többire is. :-((( Ebben egy kis segítséget várok Apukámtól.

A Szomszédlány szabad lesz kedden meg csütörtökön, valszeg dumcsizunk egy nagyot.

Továbbra is ruhaválogatás, a sose hordott darabok elpasszolása, gyerekek ruháinak is kiválogatása. Szívszakadás, mert a cuki Poronty ruhákat nem adhatom rá Öcsire :-( de azért kezdek ám rájönni, hogy nagyon vagány fiú szerkók is vannak, csak azok nincsennek "raktáron".

Epilálás. Egy év után újra használatba akartam venni az epilátoromat. Rohadtul fáj. Naponta egy-egy csíkot bírok ki. Megsokasodtak és megerősödtek a szőrszálak. Remélem egy hét alatt kész leszek vele és akkor jöhetnek a rövidebb gatyók.

Mindennap füvet és virágot kell locsolni, mert itt a dög meleg, de ez élvezetes dolog, nem probléma.

Járóka (ami nálunk egy régebbi kiságy) veszélymentesítése, oldalát kell visszaszerelni, mert Öcsi kezd forogni, nem kéne, hogy leessen a gyerek. Poronty is leesett egyszer anno az ágyról, sajna tudom, hogy ezen minden gyereknek "át kell" esnie, de azért már mst készülök a veszélyzónák felszámolására. Vakdugókat előkeresem, sarokvédőket lassan felszerelem... stb.

(utólag írva) Kutyafürdetés, bolhaírtó nyakörv csere.

Hirtelen ennyi jutott az eszembe, mert mindemellett még marad a szokásos gyerekek szórakoztatása, levegőztetése, mosás, vasalás, porolás...stb

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr691114620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Varázsmogyoró 2009.05.11. 18:57:18

Remélem mindennek a végére érek! Köszi

meske 2009.05.12. 10:15:26

Húúú mennyi feladat! Nem fogsz unatkozni az biztos! Lénárd nagyon cuki kispasi!!!!! :) Dögönyözni való édes kis formás teste van! :)))
puszi!!!
süti beállítások módosítása