HTML

Alakulunk

2009.04.01. 10:19 :: Varázsmogyoró

Poronty rettenetesen beteg volt és még mindig az egy kicsit sajna. Nagyon magas volt a láza (ennyire még sose ment fel 39,2) hányt meg köhögött, folyt az orra ...stb.

Természetesen a dokink nem rendelt, helyettesítés volt egy közeli községben, ahol szerencsére egy elég jó dokinőt fogtunk ki, alapos volt meg lehetett tőle kérdezni pár dolgot, amire normálisan válaszolt is. (ez itt elég ritka sajnos) Talán Öcsi nem kapta el, próbáltam rájuk vigyázni, bár néha köhög párat meg tüsszög, de ezt előtte is csinálta, nem mindig tom miért??! Anya jött segíteni, mert a lázas éjszakákban én elég rendesen kimerültem. (Se átöltözve, se fogatmosva se semmi...) Most megint gyógyszerezünk ezerrel. Reggelente kész kabaré mire mindenki beveszi a maga gyógyszerét. Gilnek egy évig kell szedni az antibiotikumos gyógyszerét, remélem nem teszi tönkre teljesen a gyomrát. Úgy fogy nálunk a probiotikum, mintha cukorka lenne :-( Kezdek belejönni a bioétkezésbe, nekem se árt. Tegnap Lasagne készült, durumtésztából, lightosan, darált pulykahusival...stb nagyon fincsi lett. Megjött tőle a tejcsi is rendesen, mert az idegesség alatt szerintem megcsappant kicsit, de Öcsi nem panaszkodott. A tegnapelőtti mérlegelésnél átléptük a bűvös 6 kilót !!! 4 dekával.

A jóhír, hogy a gyermek néha hajlandó a kiságyában tartózkodni. SŐTT!!! már kétszeríaludt is benne... nem volt felesleges összeállítani. :-) Levettem a baldahint, így sokkal szivesebben van benne. Sok játék meg zenélőke és lám csodát a gyermek még néha élvezi is a helyét!

Annyi mindennel el vagyok maradva, de nem látom a végét... annyira jó lenne már kimenni kertészkedni meg kocsittakarítani, de ezekre segítség nélkül semmi esélyem sincs. No majd kicsit később talán....

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr381039335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pannaa · http://kapaszkodjminimano.blogspot.hu/ 2009.04.02. 06:38:09

Óóó szegény Berni! Remélem már jobban van!
Öcsi nagyon szépen fejlődik, nem semmi súlya van :)

Niki- picurAnyu 2009.04.02. 11:03:11

Remélem Poronty már jobban van!
És gratula az átlépett 6 kg-hoz. Nem semmi súly. ;)
süti beállítások módosítása