HTML

Ritkaság...

2009.04.02. 14:48 :: Varázsmogyoró

...hogy a két gyermek egyszerre alszik!!!

Nagyon sétáltunk, kidőlt a banda. Vettünk szép új tavaszi sakát Porontynak, olyan nagylányosat, majd fotózok. Öcsi éjszaka keveset aludt, mert fájt a pocija, ezért most be kell pótolni a lemaradást. Reggel már korán megfőztem, hogy szabadok legyünk.

 

 

 

Öcsit nagyon érdekelte, hogy alkotunk. :-))))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volt nálunk a sógornőm babázni pár napja, olyan jó volt, hogy folyamatosan riszálta valaki a gyerek seggét én meg "pihenhettem", legalább egyszerre volt szabad a két kezem. (A gyermek lábán egy elefánt látható, ami ha mozog a lába akkor csörög. Nem tom ki találta ki de ennél nagyobb élvezetet kevés játék nyújt gyenlőre!)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Őrület, hogy mindenki, hogy élvezi a családból mikor a kicsi rajta alszik. Képesek vagyunk totálisan elgémberedni alatta, meg összeizzadni, de megéri, mert olyan jó meleg és nyugodt, hogy az tényleg totál kikapcsol és feltölt. szerencsére ő is élvezi!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr451041904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2009.04.03. 13:10:39

De édesek a gyerekeid!!!! Nekünk még olyan pici Mütyürke, hogy nem tudom belefektetni ebbe az asztalratehető hordozóba, nyeklik, nyaklik benne...:-)
süti beállítások módosítása