HTML

Tartalmas nap

2009.05.12. 10:28 :: Varázsmogyoró

Tegnap nagyon sokra haladtam lévén Poronty oviban volt. No de délután megérkezett és szinte csak ordításból állt az este. Olyan dolgokat csinált amiket még sosem. Leöntötte a pólóját kakaóval (amiért még nem ordítottm, mert bárkivel megesik) DE! nekiállt kimosni magán!!! Erről egy szót sem szólt, csak elvonult a szobájába játszani. Mikor megyek be ott kuksol vizes pólóban. Előtte kiborította a kakaóport, amihez nem kellett volna hozzá sem nyúlnia, mert én már tettem a tejbe és szóltam is neki, hogy most én teszek, mert nagyon televan a doboz és ő nem tud kiszedni belőle. Feleslegesen jártattam a számat.

Maffint sütöttünk együtt. Az én kis segítségem egy pónival a hóna alatt félkézzel piszkálta a tésztát, amit így természetesen leturkált az asztalról és én a padlófelé csúszva az utolsó pillanatban kaptam el, különben bokáig járunk a nyers muffintésztában.

Itt már szinte említést sem teszek 3 tojásról, amit egy 4 és fél éves kislány próbált meg beleütni egy tálba :-)

A vacsoránál nem akarta megenni a kajáját, pedig kikövetelte az apja tányérjából és hiába magyaráztuk neki, hogy ő ezt nem szereti és nem fogja megenni persze ment érte a hiszti. Aztán csodálkozott mikor közöltük vele, hogy legyen kedves megenni ha már kihisztizte.

Most több hirtelen nem jut az eszembe, de mikor Gil bepaterolta a szobájába, hüppögve elvonult, aztán kínjába mikor már mentem volna vigasztalni szegénykém elaludt.

 folytatás:

Remélem ma nem lesznek problémáink, mert nem szoktak lenni általában, de tegnap totál kikészített. Mostanában vettem észre, hogy hazudozik vagyis inkább füllent és figyeli, hogy meddig mehet el. Hát nálam inkább semeddig, mert gyűlölöm a hazugságot. Sose volt olyan gondunk, hogy ha megkérdeztem és őszintén megmondta, hogy pl. nem mosta meg a kezét akkor megtoroltam volna, de mostanság látom, hogy gondolkodik és bepróbálkozik. Persze kicsi még ahhoz, hogy átjárjon az eszemen, de nagyon utálatos dolog lenne, ha folyton ellenőrizgetni kellene. Kezdődnek a nagy beszélgetések korszakai, mikor szépen leülünk és a fontos dolgokat átrágjuk. Próbálom a szerintem normálisnak tartott dolgokat átadni, remélem sikerülni fog.

Ma kitakarítottam a fürdőszobát, már csak a padlót köll felmosni, de az egy pillanat alatt megvan :-)

(Tegnap Gil hazajött este, ma magunkra maradunk :-( )

Holnap Anyáknapja az oviban !!!!!!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr311116679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2009.05.13. 08:41:39

Tartalmas egy nap az biztos. :)
Füllentés. Ilyenkor szerintem minden gyerkőc próbálja feszegetni a határokat, aztán úgy is rájön, hogy ez nem helyes. ;)
süti beállítások módosítása