HTML

Tápi kezdete

2009.07.13. 19:24 :: Varázsmogyoró

Estére már két napja rendesen (18o és 1oo ml) pótol a kisfiam és igaza lett azoknak akik azt mondták, hogy ha éhes lesz majd megeszi a tápszert (vagy ahogy anno Poronty mondta Tápi-t).

A sütőtök a kedvenc, azzal nem játszik csak nyeli mint kacsa a nokedlit. Sajna begyulladt kicsit a szeme, ma voltunk dokinéninél és kaptunk szemcseppet. A nehezén túl van (szerencsére csipásodás nem volt) már egy nap után nem dörzsöli azt a csodaszép kék szemét. Olyan jó lenne ha megmaradna kéknek. Poronty szeme közel 3 évesen bezöldült, de nem az a tiszta zöld, inkább olyan kicsit sárgás. Persze gyönyörű!!!

Ma hatalmasat pancsoltunk a medencében, mert engedtünk bele rendesen meleget (Gil nem volt itthon, így én szabályoztam a hőfokot) Öcsi csak úgy csapdosott, hogy néha alig bírtam tartani. Sajna se fotó, se videó nem készült, mert két gyerek, egy halom víz és csak két kéz, még így is néha kevés volt :-)

Holnap jönnek anyáék egész napra babázni, mert én főzök az egész családnak. Rántott patiszon, husi, karfiol...stb lesz a menü. HELP Utálok aprókat és sokat panírozni, mert egy egész nap szenvedek és két perc alatt elfogy. Persze enni mindenki szereti.

Poronty napok óta megjavult. Nem tudom mi enek az oka, de ha lehet maradjon így!!! Rendet rak, szeretget, okos, ügyes igazi nagykislány. Együtt főzünk, foglalkoztatózunk. Nagyon ügyesen számol. Szerintem akár mehetne is elsőbe szeptembertől. Főképp, hogy 17 kg. Régen ez volt az alsó határ. (felső valszeg nem volt akkor sem) Mikor ő kezdi a sulit, Öcsi akkor kezdi az ovit. De fura!!!

Az előző bejegyzében elírtam a súlyát, még annál is többbb :-)))  8o7o Gramm

(ezen a fránya laptopon ne tudok nullát írni, ezért lesz benne "ó" betű)

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr731244382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2009.07.14. 10:04:52

Nem semmi méretek, szerintem Kristóf még 7800 gramm sincs. :)
süti beállítások módosítása