HTML

Gil szülinapja

2008.09.19. 09:17 :: Varázsmogyoró

Készültem rá rendesen, de a CÉG keresztülhúzta a számításaimat.

Nem ért haza időben, kollegával együtt jött, rohadt fáradtan...stb

Várta a malacsült, pudingos kehely, szépen megterítve. Befutottak az öccséék, akik csak a ház elől telefonáltak, hogy itt vannak. (Lehet kellett volna szzólnom, hogy legközelebb tessék már bejelentkezni, mert a családi progi az szűk családi progi és nem más, de hát...)

Este Öcsi csuklott :-))) Egy darabig nagyon élveztem, aztán nem tudtam tőle aludni. Gil csak röhögött és ő aludt. Anno Poronty is rengeteget csuklott.

Nagy hír! Poronty beköltözött a szobájába (már két éjszaka óta a helyén alszik) Szép hercegnős ágyneműben, nagy ágyon ahogy kell. Már tervbe van véve, hogy egy kicsit alakítgatjuk a szobáját aztán ha iskolába megy akkor íróasztal, új bútor, friss tapéta...stb. Most csak tűzoltás folyik nála, de még kicsi is meg a keretek is végesek.

Tegnapelőtt találtam egy klassz babakocsit az egyik babaáruházban. Potom 71.000 HUF-ért. Ez nem sok, de ez csak sportbabakocsi semmi más. Apró kiegészítőkkel !!!! (Noname márka) Apukám még egy félóra elteltével se tért magához, régen vett babakocsit :-)

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr54670932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2008.09.19. 10:40:15

Boldog szülinapot Gilnek!
Kicsilány pedig nagyon ügyes! :)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2008.09.20. 07:52:21

Hahó!!! Itt vagyok, integetek!!!! Most látom a vonalzón, hogy erősen számolgatni kell a napokat:-) Jajdejó!!!!
Fülhúzás Gilnek!
Piroska
süti beállítások módosítása