HTML

Teher alatt nő a pálma

2009.05.21. 16:54 :: Varázsmogyoró

Minden napra van valami....

Ott kezdődött, hogy egy kisliba megbetegedett. Mivel azt hittük, hogy csak elgyengült mert szegényt a többiek megtaposták, ezért hazaköltöztettük. Hiába a melegentartás és a 2-3 óránkénti etetés itatás, papagájvitaminok sajna szegénykém nem maradt életben. Mikor vittük volna állatorvoshoz hétfőn délután, előtte nem sokkal feladta a harcot. Szépen eltemettük és Poronttyal újra és újra átbeszéltük a halál-temetés-élet nagy körforgása dolgot. Nyugodj békében kicsi libus. (Poronty Hamupipőkének nevezte el, mert kicsi törékeny szépség volt)

Hétfőn hajnalban arra ébredtem, miután már kétszer keltem Öcsihez, egyszer a libukához, hogy Poronty sír, mert fáj a füle. Hurrá, már csak ez hiányzott???!!!! Irány a Fül-orr-gége ügyelet, szerencsére kevesen voltak, Öcsivel addig Anya sétált.

Aztán most meg a Blöki rágta meg a szemölcsét, amit már egyszer megmutattunk állatorvosnak, de akkor azt a választ kaptuk, hogy nem kell vele tenni semmit ha minket se meg a kutyust se zavarja. Na Blöki úgy döntött, Őt zavarja. Irány a rendelő, hétfőn műtét, addig gallér. Most úgy néz ki mint egy ŰrKutya :-)))

 

 

 

 

Szerdán Fülészet kontrol. Minden rendben, szépen gyógyul.

Csütörtökön szőnyeg suvickolást tartottam, mert mire Öcsi kúszik addigra mindenképp kész szerettem volna vele lenni. Slaggal átitattam szépen, majd kefe és nagynyomású mosóka majd megint öblítés...stb Másfél nap száradás és már bent is van a helyén.

Ma unokatesó névnapi bulija. Mi vittük a 25 db jégkrémet, két tepsi muffint és két gyereket. Hatalmas ugrálóvárat bérelet a tesóm és az osztálytárs Juli anyukája közösen a gyerekeknek. Nagyon élvezték, egyszer még én is lecsúsztam rajta. Rendesen félelmetes volt, mert 7 méter magas egy ilyan csúszdás-ugrálós izé. Egész nap mentek az imák, hogy ne essen az eső meg a jég. szerencsére egy rövid esőzéssel megúsztuk, addig legalább szusszantak egyet a gyerkőcök.

 

 

Ma egész nap sütöttem, főztem. Mostanra már látszik a konyhámban, hogy valaha rend is volt erre, de még sok minden nincs elpakolva.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr561135793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2009.05.23. 21:13:38

Nem semmi beszámoló, látom, levegőt sem nagyon tudtál venni. ;)
süti beállítások módosítása